Praktijk Stralende Sterren

Mijn naam is Sabine Wolsink-Bruggink. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Hengelo. Na werkzaam te zijn geweest in de communicatie ben ik mijn hart gaan volgen en mijn studie als leerkracht basisonderwijs afgerond om met kinderen te kunnen werken. Kinderen zijn puur en willen je ‘iets vertellen’, door nieuwsgierig te zijn naar de positieve intentie van het gedrag van een kind en daarbij alles vanuit een holistische zienswijze te benaderen, ontvang je antwoorden.

Lees verder

JIJ ONDERWIJST IN WOORDEN, IK DENK IN BEELDEN..

Beelddenken

Door mijn werkervaring, maar zeker door mijn eigen levenservaringen, zie ik dat er talentvolle kinderen zijn die stagneren in leer- en leefomgeving en hierdoor niet volledig tot bloei komen. Ik was nieuwsgierig naar het denkproces van deze kinderen. Het boek: ‘de gave van Dyslexie’, geschreven door Ron Davis, verruimde mijn blik.. werd het puzzelstukje in mijn zoektocht.
Wat een herkenning! In ons gezin wordt ook voornamelijk in beelden gedacht. Dit is mede mijn grote inspiratiebron.
Door mijn opleiding tot Davis Counselor heb ik een enorme drive om kinderen en ouders te mogen begeleiden, ze aan de hand te nemen in het ontdekken van zichzelf. Om ze inzichten te verschaffen in hen unieke manier van denken en wat hun gave is en de kracht van deze manier van denken!

We hebben allemaal beelden in ons hoofd, maar een grote groep mensen heeft een duidelijke voorkeur om in beelden te denken.
Nu zie ik beelddenken als een meerwaarde! Als ervaringsdeskundige van mijn eigen kinderen en de kinderen die ik mag begeleiden ben ik mij daarom gaan richten op beelddenken en hoogsensitiviteit. Ik ben gecertificeerd Davis Counselor. Tijdens de counseling laat ik jou ontdekken hoe jij meer van jezelf kunt laten zien in de wereld. Ik zal je jouw gave van beelddenken laten ervaren. Een Davis Counselor helpt je om jouw beelddenken juist in te zetten bij het leren.